Ουρανία Πολυκανδριώτη, Η διάπλαση των Ελλήνων. Αριστοτέλης Π. Κουρτίδης (1858-1928), IAEN 48/INE-EIE 123, Αθήνα 2011 - ΠΑΤΣΙΟΥ, ΒΙΚΥ; ΚΑΓΙΑΛΗΣ, ΤΑΚΗΣ (Μνήμων, 2014)
Δεν παρατίθεται περίληψη στα ελληνικά.