Μαρία Παπαθανασίου, Διαδρομές και ταυτότητες περιπλανώμενων τεχνιτών: Δύο ζαχαροπλάστες στην Ευρώπη του 19ου αιώνα, Αθήνα, Σμίλη, 2012 - ΚΑΤΣΙΑΡΔΗ-HERING, ΟΛΓΑ (Μνήμων, 2014)
Δεν παρατίθεται περίληψη στα ελληνικά.