150 χρόνια Ναυπλιακή Επανάσταση, 1 Φεβρουαρίου – 8 Απριλίου 1862, Επιστημονικό Συμπόσιο, Ναύπλιο 12-14 Οκτωβρίου 2012, Πρακτικά, επιστ. επιμ. Τριαντάφυλλος Ε. Σκλαβενίτης, Μαρία Βελιώτη-Γεωργοπούλου=Ναυπλιακά Ανάλεκτα τ. VIII, Ναύπλιο 2013 - ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ Ε.; ΒΕΛΙΩΤΗ-ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΑΡΙΑ (Μνήμων, 2014)
Δεν παρατίθεται περίληψη στα ελληνικά.