Αθανάσιος Γάλλος, Τα μικροαστικά στρώματα στη Γαλλική Επανάσταση (1787-1795): Μορφές δράσης, ιδεολογία και κοινωνικές αντιλήψεις, Αθήνα, Historical Quest, 2014 - ΚΑΡΑΚΑΤΣΟΥΛΗ, ΑΝΝΑ (Μνήμων, 2016)
Δεν παρατίθεται περίληψη στα ελληνικά.