Γιάννης Καρακατσιάνης, Ο πόλεμος στη Μάνη. Κατοχή, Αντίσταση, Εμφύλιος, μέσα από αφηγήσεις πρωταγωνιστών και ανέκδοτες πηγές, 2 τόμοι, Αρεόπολη, εκδόσεις Αδούλωτη Μάνη, 2014 - ΜΠΡΕΓΙΑΝΝΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ (Μνήμων, 2016)
Δεν παρατίθεται περίληψη στα ελληνικά.