Ξένια Μαρίνου, Αναζητώντας Οδοφράγματα. Αστικός Τύπος και ελληνικές συμμετοχές στον γαλλοπρωσικό πόλεμο και την Παρισινή Κομμούνα, Αθήνα, Εκδό σεις ΚΨΜ, 2015 - ΓΑΓΑΝΑΚΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ (Μνήμων, 2016)
Δεν παρατίθεται περίληψη στα ελληνικά.