Στρατηγικές αναγνώρισης λογότυπων από παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας και εκμάθηση της ανάγνωσης: Ερευνητικά δεδομένα και διδακτικές προεκτάσεις - Σφυρόερα (Maria Sfyroera) Μαρία; Χαραλαμπίδου (D. Haralampidou) Δ. (Ερευνώντας τον κόσμο του παιδιού, 2003)
Δεν διατίθεται περίληψη.