Σχέση της κινητικής ευχέρειας και της κινητικής ευελιξίας κατά την εκτέλεση δημιουργικής κίνησης - Τσαπακίδου (Aggeliki Tsapakidou) Αγγελική; Ζαχοπούλου (E. Zachopoulou) Ε.; Αλεξίου (B. Alexiou) Β.; Τσομπανάκη (Th. Tsompanaki) Θ. (Ερευνώντας τον κόσμο του παιδιού, 2003)
Δεν διατίθεται περίληψη.