Οι επιπτώσεις της τηλεοπτικής διαφήμισης παιδικών παιχνιδιών στις σχέσεις γονέων-παιδιών προσχολικής ηλικίας - Βρύζας (Konstantinos Vrizas) Κωνσταντίνος; Σεμεντεριάδης (Themistoklis Sementeriadis) Θεμιστοκλής; Τσιτουρίδου (Melpomeni Tsitouridou) Μελπομένη (Ερευνώντας τον κόσμο του παιδιού, 2000)
Δεν διατίθεται περίληψη.