Η εξήγηση της αναγνωστικής επίδοσης με βάση τη φωνημική ενημερότητα, το οικογενειακό περιβάλλον και το κοινωνικό επίπεδο: Μια προκαταρκτική ανάλυση με παιδιά Πρώτης Δημοτικού - Παντελιάδου (Souzana Panteliadou) Σουζάνα; Μπότσας (Georgios Mpotsas) Γεώργιος; Σιδερίδης (Giorgos Sideridis) Γεώργιος (Ερευνώντας τον κόσμο του παιδιού, 2000)
Δεν διατίθεται περίληψη.