Διαδικασίες πρόσληψης και διδακτικές προσεγγίσεις της ιστορίας στην προσχολική και πρώτη σχολική ηλικία - Καρακατσάνη (Despoina Karakatsani) Δέσποινα (Ερευνώντας τον κόσμο του παιδιού, 2000)
Δεν διατίθεται περίληψη.