«Ο αιώνας τον παιδιού»: Μύθος ή πραγματικότητα; (100 χρόνια από την έκδοση τον βιβλίου της E.Key) - Παπαδοπούλου (Eleni Papadopoulou) Ελένη (Ερευνώντας τον κόσμο του παιδιού, 2000)
Δεν διατίθεται περίληψη.