Ερευνητική Μελέτη Βιωματική Παιδαγωγική Εμπειρία στο Μάθημα-Εργαστήριο της Ανθρωπινής Οικολογίας - Γεωργόπουλος (A. Georgopoulos) Α.; Μπακιρτζής (K. Mpakirtzis) Κ. (Ερευνώντας τον κόσμο του παιδιού, 1998)
Δεν διατίθεται περίληψη.