Η Στάση των Γονέων Απέναντι στην Αύξηση τον Ορίου Ηλικίας Εισαγωγής των Παιδιών στην Α’ Τάξη του Δημοτικού - Ζωγράφου (M. Zografou) Μ.; Φίστα (F. Fista) Φ.; Τσίγκα (E. Tsigka) Ε.; Μουσιάδου (N. Mousiadou) Ν.; Παπανδρέου (A. Papandreou) Α. (Ερευνώντας τον κόσμο του παιδιού, 1998)
Δεν διατίθεται περίληψη.