Η συμβολή της επιμόρφωσης στις απόψεις των νηπιαγωγών για τη φυσική αγωγή - Τσαπακίδου (Aggeliki Tsapakidou) Αγγελική; Βαρσάμης (P. Barsamis) Π.; Σιβροπούλου (Irini Sivropoulou) Ειρήνη (Ερευνώντας τον κόσμο του παιδιού, 2007)
Δεν διατίθεται περίληψη.