Τηλεοπτικές συνήθειες ηαιδιών ηλικίας 5,5-6,5 ετών - Οικονομίδης (Vasilios Ikonomidis) Βασίλειος (Ερευνώντας τον κόσμο του παιδιού, 2005)
Η τηλεόραση, το πιο διαδεδομένο μέσο μαζικής επικοινωνίας, ασκεί μεγάλη επίδραση στις σημερινές κοινωνίες. Η ύπαρξη μίας, τουλάχιστον, τηλεοπτικής συσκευής σε κάθε σπίτι επηρεάζει την προσωπική και την οικογενειακή ζωή των τηλεθεατών.