Ερευνώντας την παιδική τέχνη: Συστηματικές παρατηρήσεις στις εικαστικές δεξιότητες των παιδιών - Ματεζόφσκυ-Νικόλτσου (Katerina Matozefski-Nikoltsou), Κατερίνα (Ερευνώντας τον κόσμο του παιδιού, 2003)
Δεν διατίθεται περίληψη.