Από τη θεωρία στην ηράξη: Κρίσεις, διαπιστώσεις και προσδοκίες των φοιτητων των παιδαγωγικών τμημάτων προσχολικής εκπαίδευσης κατά την πρακτική τους άσκηση. Η μελέτη μιας περίπτωσης - Μπότσογλου (Kafenia Mpotsoglou), Καφένια (Ερευνώντας τον κόσμο του παιδιού, 2003)
Δεν διατίθεται περίληψη.