Η αλληλεπίδραση νηπιαγωγών-γονέων στον ελληνικό χώρο - Ντολιοπούλου (Elsi Ntoliopoulou), Έλση; Κοντογιάννη (Alkistis Kontogianni), Άλκηστις (Ερευνώντας τον κόσμο του παιδιού, 2003)
Δεν διατίθεται περίληψη.