Η μουσική στο αναλυτικό πρόγραμμα νηπιαγωγείων: Μια πιλοτική έρευνα συχνότητας παρουσίας και επιλογής δραστηριοτήτων - Παπαναγιώτου (Xanthoula Panagiotou), Ξανθούλα; Γανώση (Maria Ganosi), Μαρία (Ερευνώντας τον κόσμο του παιδιού, 2003)
Δεν διατίθεται περίληψη.