Σχέση της κινητικής ευχέρειας και της κινητικής ευελιξίας κατά την εκτέλεση δημιουργικής κίνησης - Τσαπακίδου (Aggeliki Tsapakidou), Αγγελική; Ζαχοπούλου (E. Zachopoulou), Ε.; Αλεξίου (B. Alexiou), Β.; Τσομπανάκη (Th. Tsompanaki), Θ. (Ερευνώντας τον κόσμο του παιδιού, 2003)
Δεν διατίθεται περίληψη.