Η συμβολή των εικονογραφημένων μικρών ιστοριών στον εμπλουτισμό του λεξιλογίου των νηπίων - Σιβροπούλου (Eirini Sivropoulou), Ειρήνη; Χατζησαββίδης (Sofronis Hatzisavidis), Σωφρόνης (Ερευνώντας τον κόσμο του παιδιού, 2003)
Δεν διατίθεται περίληψη.