Οι επιπτώσεις της τηλεοπτικής διαφήμισης παιδικών παιχνιδιών στις σχέσεις γονέων-παιδιών προσχολικής ηλικίας - Βρύζας (Konstantinos Vrizas), Κωνσταντίνος; Σεμεντεριάδης (Themistoklis Sementeriadis), Θεμιστοκλής; Τσιτουρίδου (Melpomeni Tsitouridou), Μελπομένη (Ερευνώντας τον κόσμο του παιδιού, 2000)
Δεν διατίθεται περίληψη.