Η εξήγηση της αναγνωστικής επίδοσης με βάση τη φωνημική ενημερότητα, το οικογενειακό περιβάλλον και το κοινωνικό επίπεδο: Μια προκαταρκτική ανάλυση με παιδιά Πρώτης Δημοτικού - Παντελιάδου (Souzana Panteliadou), Σουζάνα; Μπότσας (Georgios Mpotsas), Γεώργιος; Σιδερίδης (Giorgos Sideridis), Γεώργιος (Ερευνώντας τον κόσμο του παιδιού, 2000)
Δεν διατίθεται περίληψη.