Σχεδιασμός, υλοποίηση και αποτελέσματα μιας εκπαιδευτικής παρέμβασης διαπολιτισμικής εκπαίδευσης για το νηπιαγωγείο με επίκεντρο τον πολιτισμό - Τσιούμης (Kostis Tsioumis), Κωστής; Κατσινάκη (Athanasia Katsinaki), Αθανασία (Ερευνώντας τον κόσμο του παιδιού, 2000)
Δεν διατίθεται περίληψη.