Ο ρόλος του δασκάλου στην εκπαιδευτική πραγματικότητα: Το αποτέλεσμα της διαπλοκής τριών πλαισίων αναφοράς - Σεραφείμ-Ρηγοπούλου (Evaggelia Serafim-Rigopoulou), Ευαγγελία (Ερευνώντας τον κόσμο του παιδιού, 2000)
Δεν διατίθεται περίληψη.