Σχέση Παραγόντων Ψυχοκινητικής Ανάπτυξης και Γραφοκινητικών Ικανοτήτων στην Προσχολική Ηλικία - Καμπάς (A. Kampas), Α.; Κιουμουρτζόγλου (E. Kioumourtzoglou), Ε.; Αγγελούσης (N. Aggelousis), Ν.; Μαυρομάτης (G. Mavromatis), Γ. (Ερευνώντας τον κόσμο του παιδιού, 1998)
Δεν διατίθεται περίληψη.