Το Φως ως Φυσική Οντότητα στη Σκέψη των Παιδιών Προσχολικής Ηλικίας. Διδακτική Προσέγγιση - Ραβάνης (Kostas Ravanis), Κώστας; Βουτσινά (Ch. Voutsina), Χ. (Ερευνώντας τον κόσμο του παιδιού, 1998)
Δεν διατίθεται περίληψη.