Απόψεις των Παιδαγωγών σε Θέματα Προσχολικής Αγωγής: Εμπλοκή νηπίων στον τομέα κινητικών και νοητικών δεξιοτήτων και προτεραιότητες στους γενικούς στόχους και στην οργάνωση των προγραμμάτων - Λαλούμη-Βιδάλη (E. Laloumi-Vidali), Ε. (Ερευνώντας τον κόσμο του παιδιού, 1998)
Δεν διατίθεται περίληψη.