Η Στάση των Γονέων Απέναντι στην Αύξηση τον Ορίου Ηλικίας Εισαγωγής των Παιδιών στην Α' Τάξη του Δημοτικού - Ζωγράφου (M. Zografou), Μ.; Φίστα (F. Fista), Φ.; Τσίγκα (E. Tsigka), Ε.; Μουσιάδου (N. Mousiadou), Ν.; Παπανδρέου (A. Papandreou), Α. (Ερευνώντας τον κόσμο του παιδιού, 1998)
Δεν διατίθεται περίληψη.