«Μια φορά και έναν καιρό» Η απεικόνιση τον χρόνου στο εικονογραφημένο παιδικό βιβλίο - Γιαννικοπούλου (Aggeliki Giannikopoulou), Αγγελική (Ερευνώντας τον κόσμο του παιδιού, 2007)
Δεν διατίθεται περίληψη.