Σύγχρονες μορφές διδασκαλίας και μάθησης. Απόψεις των παιδαγωγών της προσχολικής ηλικίας για την ομαδοσυνεργατική. - Μπότσογλου (Kafenia Mpotsoglou), Καφένια; Κακανά (Domna Kakana), Δόμνα; Χατζοπούλου (Katifenia Chatzopoulou), Κατιφένια (Ερευνώντας τον κόσμο του παιδιού, 2007)
Δεν διατίθεται περίληψη.