Εξηγήσεις και επεξηγήσεις σε ένα μάθημα Φυσικών Επιστήμων στο Νηπιαγωγείο - Ποιμενίδου (Maria Pimenidou), Μαρία; Παπαδοπούλου (Maria Papadopoulou), Μαρία (Ερευνώντας τον κόσμο του παιδιού, 2007)
Δεν διατίθεται περίληψη.