Παρώθηση και στάσεις παιδιών προσχολικής ηλικίας στην εκμάθηση της αγγλικής ως ξένης γλωσσάς - Ζαφειροπούλου (Maria Zafiropoulou), Μαρία; Ζησάκη (Katerina Zisaki), Κατερίνα; Παππά (Evagelia Papa), Ευαγγελία (Ερευνώντας τον κόσμο του παιδιού, 2005)
Μέσα στα πλαίσια ενός ευρύτερου χώρου ο οποίος διακρίνεται από την παγκοσμιοποίηση εμφανίζονται κάποιες καινούριες αναγκαιότητες ως μέσα που θα βοηθήσουν στη σύζευξη ατόμων και λαών.