Φίλοι και μαθητές στο νηπιαγωγείο — Μια εθνογραφική έρευνα — - Τσίγκρα (Meni Tsigkra), Μένη (Ερευνώντας τον κόσμο του παιδιού, 2005)
H παρούσα μελέτη αφορά την διερεύνηση των διαδικασιών συγκρότησης της καθημερινής σχολικής πρακτικής στο νηπιαγωγείο.