Editorial - Λιοναράκης Αντώνης; Μανούσου Γκέλη; Χαρτοφύλακα Τόνια; Παπαδημητρίου Σοφία; Ιωακειμίδου Σύλβη (Ανοικτή Εκπαίδευση: το περιοδικό για την Ανοικτή και εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση και την Εκπαιδευτική Τεχνολογία, 2020)
Editorial