Editorial - Λιοναράκης, Αντώνης; Μανούσου, Γκέλη; Χαρτοφύλακα, Τόνια; Παπαδημητρίου, Σοφία; Ιωακειμίδου, Σύλβη (Ανοικτή Εκπαίδευση: το περιοδικό για την Ανοικτή και εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση και την Εκπαιδευτική Τεχνολογία, 2020)
Editorial