Editorial - Λιοναράκης, Αντώνης (Ανοικτή Εκπαίδευση: το περιοδικό για την Ανοικτή και εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση και την Εκπαιδευτική Τεχνολογία, 2010)
<!--[if gte mso 9]> Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE <![endif]--><!--[if gte mso 9]> <![endif]--><!--[if gte mso 10]> <![endif]--> Την περίοδο αυτή η θεώρηση της ανοικτής και εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ) διανύουν μια πολύ δύσκολη φάση της πορείας τους. Αυτή η κατάσταση έχει επηρεάσει σε ένα βαθμό τη λειτουργία, τη στρατηγική, την πολιτική, αλλά και την ηθική υπόσταση του ανοικτού πανεπιστημίου και των διαχειριστικών και εκπαιδευτικών εφαρμογών του.