Το κλίμα στην πόλη μας - Eleftheriou Μ. (Open Schools Journal for Open Science, 2021)
Οι μαθητές ανακαλύπτουν πώς οι επιστήμονες πραγματοποιούν υπολογισμούς ώστε να βρουν τη μέση τιμή της θερμοκρασίας μιας πόλης για να προσδιορίσουν το κλίμα της.