Πώς θερμαίνεται ο αέρας και πώς το νερό; - Eleftheriou Μ. (Open Schools Journal for Open Science, 2021)
Οι μαθητές ανακαλύπτουν τη διαφορά στη θέρμανση του αέρα έναντι του νερού μέσα από μια πολύ απλή δραστηριότητα. Η θέρμανση των ωκεανών καθώς και η θέρμανση των αέριων μαζών είναι δύο βασικοί παράγοντες της κλιματικής αλλαγής.