Οι ψυχικές επιπτώσεις της πανδημίας στα παιδιά και τους εφήβους - Μπεζιργιαννίδης Χρήστος (Open Schools Journal for Open Science, 2022)
Σκοπός αυτής της ευσύνοπτης βιβλιογραφικής ανασκόπησης είναι η καλύτερη ενημέρωση του πληθυσμού σχετικά με τις τεράστιες ψυχικές επιπτώσεις που η πανδημία είχε σε όλες τις ηλικιακές ομάδες των παιδιών και των εφήβων, κάτι για το οποίο πολλές φορές όλοι μας αδιαφορούμε και δείχνουμε να αμελούμε.