Στάσεις και αντιλήψεις μαθητών για τη χρήση ψηφιακών μέσων στην εκπαίδευση - Δασκαλάκη Αγγελικη; Αλιφραγκή Όλγα; Ανδρικόπουλος Κωνσταντίνος; Διαμαντόπουλος Γιώργος (Open Schools Journal for Open Science, 2022)
Με αφορμή την είσοδο των ηλεκτρονικών μέσων στην εκπαίδευση εδώ και πολλά χρόνια και ειδικότερα την επικράτηση τους τα τελευταία τρία έτη, κατασκευάσαμε ένα ερωτηματολόγιο αναφορικά με τις εμπειρίες και τις απόψεις ατόμων στον εκπαιδευτικό τομέα σχετικά με την χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση.