ΙδΕΑ – Η γενιά Ζ στον ψηφιακό κόσμο: Επινοούμε και σχεδιάζουμε το μέλλον μας - Μάλλιου Ελένη (Open Schools Journal for Open Science, 2023)
Το Σάββατο 7 Μαΐου 2022 πραγματοποιήθηκε το 1ο Μαθητικό Συνέδριο της Ελληνογερμανικής Αγωγής «ΙδΕΑ – Η γενιά Ζ στον ψηφιακό κόσμο: Επινοούμε και σχεδιάζουμε το μέλλον μας». Στο συνέδριο συμμετείχαν ως εισηγητές μαθητές και μαθήτριες της Α΄ και Β΄ Λυκείου. Η Ελληνογερμανική Αγωγή είναι ένα από τα πιο σύγχρονα ευρωπαϊκά εκπαιδευτήρια, με άρτια υλικοτεχνική υποδομή, πολύπλευρο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, έμπειρο και άριστα καταρτισμένο εκπαιδευτικό προσωπικό.