Επιτεύγματα των Αρχαίων Ελλήνων - Αδάμ Κωνσταντίνα; Αντερριώτη Μαρία; Αρχοντάκη Ιωάννα; Βαγενά Δάφνη (Open Schools Journal for Open Science, 2024)
Οι Αρχαίοι Έλληνες είχαν πολλές ιδέες και ανέπτυξαν τις θεωρίες και τις σκέψεις τους με τρόπο σοφό, που μέχρι και σήμερα έχουμε καταφέρει με πολλές αρχαιολογικές έρευνες, ανασκαφές και με πολλά αλλά μέσα να μπορέσουμε να μελετήσουμε. Με αυτή την εργασία μας θα προσπαθήσουμε να γυρίσουμε πίσω τον χρόνο και να απολαύσουμε με μια γρήγορη μάτια όσα κατάφεραν οι αρχαίοι πρόγονοι μας να μας προσφέρουν. Για την σύντομη αυτή παρουσίαση έχουμε επιλέξει να εργαστούμε, κάνοντας μια έρευνα πάνω στα επιτεύγματα τους στους τομείς της φιλοσοφίας, των επιστημών, του θεάτρου και της πολιτικής.