Πανδημίες και οι τρόποι αντιμετώπισης τους - Γενεράλη Ηλέκτρα; Δημαράκη Άννα Μαρία; Ανδρούτσου Λήδα; Γιαννουλέας Γιώργος (Open Schools Journal for Open Science, 2024)
Η ομάδα μας επέλεξε να ασχοληθεί με το θέμα των πανδημιών. Συγκεκριμένα σκεφτήκαμε να αναλύσουμε τρεις από τις πιο επικίνδυνες ασθένειες, με βάση το ποσοστό θνησιμότητάς τους, οι οποίες είναι: η βουβωνική πανώλη, η ισπανική γρίπη και η νόσος του Χάνσεν. Στην εργασία μας παρουσιάζονται οι τρεις αυτές πανδημίες, καθώς και τρόποι αντιμετώπισής τους.