Κλιματική Αλλαγή - Καπνιά Ιωάννα; Γκρέκης Δημήτρης (Open Schools Journal for Open Science, 2024)
Η εργασία μας αφορά την κλιματική αλλαγή, εστιάζοντας στο κοινωνικό, οικονομικό και πολιτικό επίπεδο. Συγκεκριμένα, εξετάζονται οι επιπτώσεις που έχει και θα έχει στη ζωή μας, καθώς και οι επιπτώσεις σε διαφορετικά μέρη του κόσμου, Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στα μέτρα που παίρνονται για την καταπολέμησή της.