Η ΤΕΧΝΗ ΚΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ - Κερκύρα Κέλλυ; Καραγιαννοπούλου Αγγελική (Open Schools Journal for Open Science, 2024)
Η εργασία αφορά το ρόλο της τέχνης στη ζωή μας. Συγκεκριμένα, εξετάζονται οι εξής άξονες: Καταρχάς, παρουσιάζεται οι ρόλος της τέχνης στην επιστήμη της ψυχολογίας. Έπειτα εστιάζουμε στην επίδραση της τέχνης στην ιστορία και την εξέλιξή της μέσα από αυτήν. Ακόμη, παρουσιάζεται η ενεργή συμμετοχή της τέχνης σε πολιτικές εξελίξεις. Τέλος, αναφέρεται ο σημαντικός ρόλος της τέχνης στο εκπαιδευτικό πεδίο.