Η Τεχνητή Νοημοσύνη στο Μάρκετινγκ - Κουμαντάκης Κωνσταντίνος; Λασκαρίδη Έρρικα; Κουτσώνα Χρυσηίδα; Μάρθας Γιώργος; Μαραγκάκη Στέλλα (Open Schools Journal for Open Science, 2024)
Η ομάδα μας επέλεξε να ασχοληθεί με το ζήτημα της τεχνητής νοημοσύνης στον τομέα του μάρκετινγκ. Η εργασία μας θα περιλαμβάνει όλους τους σχετικούς ορισμούς αλλά και τις εφαρμογές της τεχνητής νοημοσύνης στο μάρκετινγκ. Βασικά εργαλεία για την έρευνά μας αποτέλεσαν η έρευνα στο διαδίκτυο και η αναζήτηση στη βιβλιογραφία. Η δομή της εργασίας μας περιλαμβάνει την ανάλυση των ορισμών και τις εφαρμογές που εντοπίσαμε να χρησιμοποιούνται πιο συχνά.