ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΗΣ ΚΥΚΛΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ - Παπαζαρίφη Έλενα; Παπαθανασίου Στέλλα; Παπαδοπούλου Αγγελική (Open Schools Journal for Open Science, 2024)
Σε αυτήν την έρευνα αναλύουμε την κυκλική οικονομία στους τομείς της αγροτροφίας, της φαρμακευτικής βιομηχανίας, και στις ηλεκτρικές συσκευές. Περιγράφουμε τα προβλήματα που προκύπτουν σε αυτούς τους τομείς όπως τα φαρμακευτικά απόβλητα και η μόλυνση νερού λόγο των βλαβερών μετάλλων που περιέχονται στις ηλεκτρικές συσκευές, αναφέρουμε λύσεις που έχουν εφαρμοστεί και προτείνουμε πρωτότυπες λύσεις για την ελάττωση των προβλημάτων.