ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ - Μουσαμά Ράνια; Μαυρομάτη Μαρία; Παπαγεωργίου Στελλίνα (Open Schools Journal for Open Science, 2024)
Στην εργασία παρουσιάζεται ο τρόπος με τον οποίο φαντάζονται οι ειδικοί τις πόλεις στο μέλλον. Ειδικότερα θα αναφερθούμε, αρχικά, για τα μέσα μεταφοράς και το πώς η τεχνολογία πρόκειται να τα επηρεάσει. Στην συνέχεια θα περιγράψουμε πώς θα είναι τα σχολεία και γενικότερα η σχολική ζωή των παιδιών στο μέλλον. Τέλος, θα αναφερθούμε στην κλιματική αλλαγή, η οποία επηρεάζει με πολλούς τρόπους την καθημερινότητά μας.